Konrad Ciernia

Jestem ojcem, mężem i Polakiem.

Kilka lat temu, wyjechałem w celach biznesowych na Ukrainę. Miałem wtedy okazję być uczestnikiem Pomarańczowej Rewolucji. W tym czasie zdobyłem doświadczenie handlowe i poznałem realia wschodnich rynków, co umożliwiło po powrocie do Polski kontynuację  i rozwój współpracy z  ukraińskimi przedsiębiorcami.

Teraz mam już ustabilizowane życie i zapewniony byt najbliższych mi osób, dlatego postanowiłem zacząć działać w celu poprawy sytuacji swojego kraju i moich rodaków. Oceniając pozytywnie korzyści, jakie płynęły dla mnie i mojej rodziny ze współpracy ze wschodnimi kontrahentami, podjąłem decyzję o pracy dla wszystkich polskich firm  i obywateli.

Aktualnie działam na rzecz promocji polskich produktów na rynku ukraińskim prowadząc wykłady, seminaria dla kadry naukowej, przedsiębiorców, zarządców spółdzielni mieszkaniowych z tego kraju.

ch1

ch2

Charków – grudzień 2012

Wykład dla przedsiębiorców i pracowników Uniwersytetu Charkowskiego z zakresu stosowania nowych technologii budowlanych w Polsce, przy jednoczesnej promocji polskich produktów, potrzebnych do zastosowania omawianych technologii.

Wykłady w ramach projektu fundacji PAUCI.

Sekretarz Rady Powiatu Wieliczka

Konrad Ciernia

* wszystkie pola są wymagane

• B